Partner voor boekhouders & accountants

Boekhouders en accountants kunnen op ons rekenen als de payrollpartner van hun klanten. Meer weten over Payco als partner?

Neem telefonisch contact op met de bestuurder of plan een gesprek in via de knop hieronder.

Waarom payco als partner?

Dankzij onze jarenlange ervaring in personeelsbeheer weten we nu wat jouw ondernemers echt nodig hebben. Bij Payco vind je een echte partner, die snel reageert en proactief denkt. Samen tillen we het bedrijf van jouw ondernemers naar een hoger niveau.

Naast de hele administratieve rompslomp die Payco op zich neemt, kijken we ook naar welke kansen we de ondernemers kunnen bieden om hun bedrijf optimaal te laten draaien.

De Belgische wetgeving zorgt voor een complexe loonadministratie, maar wij helpen ondernemers om die om te zetten in mensentaal en te vereenvoudigen. Komt er een sociale inspectie langs bij de ondernemer? Payco helpt hen zodat ze perfect voorbereid zijn en alles in orde is.

Ondernemers kunnen een Payco-consultant inschakelen die hun bedrijf door en door kent. Zo kunnen zij snel en ‘on the spot’ geholpen worden. Zo zullen zij minder snel hun boekhouder lastigvallen en is alle administratie steeds pico bello in orde.

Wat houdt een partnerschap met Payco in ?

Bij Payco zijn we enorm hands-on. We zijn op alle mogelijke platformen actief: WhatsApp, e-mail, sociale media … Bij de vraag om iemand op te bellen doen we dat meteen. Die hoge bereikbaarheid en snelheid ga je niet bij veel andere loonsecretariaten vinden.

We bieden accountants en boekhouders tools aan waardoor ze een overzicht krijgen op alle administratie voor de boekhouding. Zo krijgen ze met een enkele klik meteen een zicht op het financiële plaatje van hun klanten.

Je tekent bij Payco enkel in voor input, maar niet voor een termijnverbintenis. We gaan er niet vanuit, maar ben je ontevreden? Dan kan je alsnog vertrekken en dat geeft ons enorm goede feedback. Bij andere partijen hang je soms jarenlang ontevreden vast aan een contract.

Hoe word je partner ?

Je kan niet zomaar partner worden van Payco. Het is enorm belangrijk dat onze waarden met elkaar matchen. Wij stellen de vragen: staat de klant centraal? Is de kwaliteit van de dienstverlening een heilig goed? Doe je er alles aan om de klant uitstekend te bedienen? Als je daar allemaal ‘ja’ op kan antwoorden, ben jij de ideale partner voor Payco!

online of fysiek
Kennismaking
online of fysiek
details & info
Samenwerking vormgeven
details & info
overeenkomst
Samenwerking op papier
overeenkomst
it’s official
Officiële Payco-partner
it’s official

Samenwerking die loont

Klinkt een samenwerking interessant, wil je meer weten of heb je nog enkele vragen? Aarzel niet en plan vrijblijvend een verkennend gesprek in.

*Dit evenement is niet enkel boeiend, maar ook goed voor een ITAA-vormingsattest van 4 uur.

Exclusief voor accountants en fiscalisten.

In het prachtige SintMichielskasteel organiseren PAYCO Loonsecretariaat en TransparantInvest op 20 juni ‘22 een inspiratienamiddag exclusief voor accountants en belastingadviseurs.

Payco in de pers

KBO – 0778.952.956