Payco Loonsecretariaat Logo

Krijg de payroll die je echt verdient!

Van sociaal secretariaat veranderen? Jouw payroll kan met Payco zoveel beter! Ontdek hier hoe Payco jouw zorgen wegneemt.

Payco optimaliseert jouw payroll en staat altijd klaar voor een persoonlijk gesprek.

Maak je geen zorgen meer om de uitbetaling van jouw werknemers. Payco regelt alles en jij hoeft geen vinger meer uit te steken naar payroll. Zo kan jij je focussen op wat écht loont voor jouw onderneming. Wij regelen zelfs je ontslagbrief bij je huidige sociaal secretariaat.

Kom niet voor onverwachte extra facturen te staan. Je krijgt al onze prijzen op de eerste afspraak te zien. De prijs is ook ons maximumtarief waarin alles inbegrepen zit.

Payco verzorgt een complete loonadministratie. Van loon- en personeelsbeheer, over sociaal-juridische dienstverlening en startersbegeleiding aan werkgevers, tot een Payco-consultant bij jou op kantoor. En dat allemaal zonder enige termijnverbintenis. Bij Payco hang je niet vast aan een contract van 3 jaar, maar kan je opzeggen wanneer je wil.
Waar payroll vroeger uit logge structuren bestond, innoveert Payco door er een Payroll as a Service (PaaS) van te maken. Dat is uniek in België en biedt werkgevers heel wat voordelen. Zo wordt er een flexibel pakket opgesteld en stop je bij Payco wanneer je zelf wil.

Payco’s missie

We put the “Human” in Human Resources. Payco is een loonsecretariaat dat een flexibele, maar complete loonadministratie biedt. Als loonsecretariaat voor start-ups en kmo’s zijn onze kernwaarden snelheid, degelijkheid en nabijheid. 

Ons succes hangt vast aan dat van jou, dus ondersteunen wij jou als (startende) werkgever persoonlijk bij de groei van jouw bedrijf.

Deze ondernemers gingen jou voor en kozen resoluut voor Payco

Hoe sluit je aan?

Zolang je aangeeft bij Payco aan te sluiten vòòr eind juni, hoef jij helemaal niets meer te doen. Wij nemen al het nodige voor onze rekening om jou kosteloos en makkelijk te helpen overstappen.

Online of fysiek
Kennismaking & Informatie
Online of fysiek
Offerte
Samenwerking op papier
Offerte
Opzeg
Wij regelen de switch
Opzeg
It’s official
Payroll zonder zorgen
It’s official

Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend en ontvang € 300 korting op jouw opstart.

Het kan alleen maar beter

Ben jij het beu om steeds achter jouw secretariaat aan te lopen? Antwoorden ze niet of veel te laat? Betaal je veel? Is die hoge factuur ook heel vaag? Payco dat zijn transparante prijzen voor een complete dienstverlening. Vul de velden hieronder in en ontvang een voorstel op maat.

Payco Loonsecretariaat Logo