Over ons.

De 'human' in Human Resources

Door jaren ervaring met personeelsbeheer leerden we wat ondernemers echt nodig hebben. Bij Payco vind je een echte partner, die snel reageert en proactief denkt.

We zijn jouw klankbord en sparringpartner bij nieuwe ideeën. Geen vraag is te moeilijk voor onze dossierbeheerders. Zo slagen we erin jou volledig te ontzorgen.

Onze roots in Mechelen

Payco is het ideale loonsecretariaat voor zowel startende bedrijven als kmo’s die nood hebben aan ondersteuning bij alle HR-kwesties. Wij nemen al jouw zorgen van je weg en ondersteunen je persoonlijk in de groei van jouw bedrijf.

Dat doen we vanuit onze uitvalsbasis in Mechelen, een stad die de laatste jaren een grote opmars aan ondernemers kent. Het wordt stilaan een bruisende stad waar veel ondernemers zich thuis voelen.

Datzelfde thuisgevoel willen wij jou ook bieden, waar in Vlaanderen jouw bedrijf zich ook bevindt.

Missie.

Payco zet in op een correcte HR-service en wil de zorgen van de klant wegnemen door proactief te werken. Payco is een loonsecretariaat dat een totaalpakket aan zijn partners geeft.

Visie.

Als loonsecretariaat voor start-ups en kmo’s zijn kernwaarden als snelheid, degelijkheid en nabijheid een evidentie. Payco speelt de hoofdrol in payroll voor jou en het hele team, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

3 weetjes over Payco​.

Oprichter Saïd Al Farisi is zelf jarenlang bij een sociaal secretariaat actief geweest. Daar leerde hij veel op gebied van payroll en wat een ondernemer allemaal nodig heeft. Die kennis bundelde hij en daarmee startte hij Payco, hét loonsecretariaat voor starters en kmo’s.

De meeste mensen kennen de term SaaS, Software as a Service wel. Dat Payco nu Payroll als een service aanbiedt, is uniek in België en biedt voor werkgevers heel wat voordelen. Er kan zo een flexibel pakket opgesteld worden en je hangt niet jarenlang vast aan een contract.

De naam Payco is uiteraard niet zomaar gekozen. Payco is een samentrekking van Payroll consultant. Dé persoon die zich ontfermt over jouw payroll.

Contacteer ons

Heb je vragen omtrent personeel, administratie, aanwerving, ontslag, verloning, regulering of HR in het algemeen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in.

Scroll naar boven